PowerMonitor-Modem

In this project the user is able to see on his mobile phone the energy parameters. There are two java applications running on mobile phones. The first application delivers 7 energetic parameters. In the second application the user is able to monitor in real time the evolution of an energetic parameter through a chart. The data from the chart changes every 3 seconds.




The J2Me application and the modem code is downloadable here : http://www.mediafire.com/?fga8qkf8a7wadnb

5 comments:

wraith8r said...

bine mah nigger, keep it up !

Anonymous said...

Interesanta treaba, nu prea ma pricep la partea ce comunicatii dar sunt curios intre modulul pe care tu il masori si modulul care da mai departe informatia cum s-au facut acele transferuri. Ca banuiesc ca trebuie un driver si la ce frecventa ai reusit sa faci esantionarea sau iti da Power Monitor deja digital?
Mi se pare interesant modulu care realizeaza comunicatia pe "sarma". si observ ca este bidirectional, ce vrei tu sa scrii la monitor??? ca din enunt inteleg ca doar citesti date, ai posibilitatea de a modifica acei parametri din telefon?>?? ca asta chiar ar fi grozav.
Inca ceva... cu ce rata reusesti sa faci refresh ul ca ai spus ca transmiti in timp real si ce procesor ai folosit pentru asta?
E super faina aplicatia, secces in continuare.
cristianurban86@gmail.com

Anonymous said...

Interesant proiect, asta ar ajuta foarte mult in industrie sa poti verifica parametrii pe telefonul mobil, fara sa te deplasezi pana la statii.
Aplicatiile Java le-ai facut tu?
Felicitari si pentru celelalte proiecte.

atmel said...

Pare frumoasa aplicatia si as fi curios sa aflu ce platforma de java ai folosit si cum ai facut partea cu graficul.

atmel1986@yahoo.com

Anonymous said...

This is a very good project. With this crisis, a customer could use this project to do some savings.